Pohja:

  • 4 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte:

  • appelsiinimarmelaadia
  • 120 g taloussuklaata
  • 2 dl kuohukermaa
  • 100 g appelsiinituorejuustoa
  • 1 sitruunan kuori
  • ½-1 dl sokeria
  • 1 tl vaniliinisokeria

Kostutus:

  • n. 1 dl appelsiinituoremehua

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää kuiva-aineet siivilän läi. Nostele seos tasaiseksi. Kaada seos voideltuun kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa, noin 30 minuuttia.

Sulata suklaa mikrossa. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto, sitruunanmehu, sokerit ja suklaa. Sekoita sileäksi tahnaksi. Leikkaa kakkuohja kolmeen osaan, kostuta levyjä hieman. Levitä päälle appelsiinimarmelaadia ja hieman kermajuustotäytettä. Täytä toinen vali samoin. Aseta kansi päälle. Kostuta hieman. Lisää loppu kerma-juustoseos kakun päälle ja levitä tasaiseksi.