Aineet:
- 1-2 sipulia
- 2 rkl voita tai margariinia
- 250 g jauhelihaa
- 1 prk tomaattimurskaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- ½ tl valkopippuria
- 1 tl basilikaa
- 1 laakerinlehti
- ½ dl persiljasilppua
Kuori ja silppua sipuli. Ruskista voi kattilassa ja lisää kattilaan sipuli ja jauheliha. Ruskista molempia 3-4 minuutta kohtalisella lämmöllä. Kaada joukkoon tomaattimurska ja vesi. Mausta suolalla, jauhetulla valkopippurilla, basilikalla ja lisää laakerinlehti. Hauduta kastiketta kannen alla 15-20 minuuttia. Maistele, kastikkeen on oltava vahvan makuista. Jos sinulla on aikaa, kastike vain paranee, kun haudutat sitä pidmpään, jopa 2 tuntia aivan hiljaisella lämmöllä. Ripottele joukkoon persilja.
Kommentit