Pohja:

  • 4 kananmunaa
  • 6 dl sokeria
  • 3 dl maitoa
  • 9 dl vehnäjauhoja
  • 6 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 300 g voisulaa

Kuorrutus:

  • n. 25-50 g voisulaa
  • kahvia
  • tomusokeria
  • tummaa kaakaojauhetta

Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi vaahdksi. Lisää maito ja sekoita hieman. Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet siivilän läpi, sekä voisula. Sekoita varovasti, älä vatkaa. Levitä taikina pellille leivinpaperille ja paista 200 asteessa, kunnes pinta hieman ruskistuu, noin 20 minuuttia. Sekoita kuorrutteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja levitä kuorrutus pohjan päälle. Jos laitat pintaan nonparelleja tms. niin ripottele ne heti ennen kuin pinta kovettuu.