Aineet:

  • 1 prk herkkusieniä tai kantarelleja tai 1 litra tuoreita sieniä
  • 2 rkl voita tai margariinia
  • 1 sipuli
  • 6-8 kananmunaa
  • 6-8 rkl vettä tai kermaa
  • ½ tl suolaa
  • 1/4 tl valkopippuria
  • ½ dl persiljasilppua

Ruskista viipaloidut herkkusienet, pilkotut kanttarellit tai tuoreet sienet rasvassa miedolla lämmöllä, kunnes sienten kosteus on haihtunut a paistorasva näyttää kirkkaalta. Lisää sipulit ja ruskista niitä lopuksi sienten kanssa 3-5 minuuttia. Varaa aikaa sienten paistamista varten 5-15 minuuttia riippuen siitä, mitä sieniä käytät. Sekoita munat, neste, suola, jauhettu valkopippuri ja persiljasilppu. Kaada seos sienten joukkoon ja paista unakas pehmeäksi ja mehukkaaksi.