Aineet:

  • 1 pkt voitaikinalevyjä
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 pieni sipuli
  • ½ rkl öljyä
  • 1/4 pkt koskenlaskija-viherpippurisulatejuustoa
  • ½ tl sokeria

paistamiseen:

  • 1-2 rkl öljyä

voiteluun:

  • 1 kananmuna

Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön. Puhdista ja hienonna herkkusienet. Ruskista hienonnettu sipuli kevyesti paistinapannussa. Lisää herkkusienet ja haihduta neste pois. Sulata sulatejuusto sieni-sipuliseokseen ja lisää sokeri. Sekoita ja jäähdytä. Jaa taikinalevyt kahteen osaan ja laita täytettä neliöiden keskelle. Voitele neliöiden reunat munalla ja käännä kolmioiksi. Sulje reunat huolellisesti haarukalla painellen. Voitele pasteijat munalla, pistele muutamalla haarukanpistolla ja paista ne 225 asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.