• 36 palaa Pirkk-Täysjyväpaahtoleipää

Broileritäyte:

  • 1 rs maustamattomia broilerinfilee suokaleita
  • 1-2 rkl öljyä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 tlk Pirkka Salsa mexicana -meksikolaiskastiketta
  • 1 tlk Pirkka-juustodippiä

Guacamoletäyte:

  • ½ tlk Pirkka -guacamoledippiä
  • 1 punainen paprika

Kostutus:

  • 1½ dl vettä
  • ½ dl sitruunanmehua

Kuorrutus:

  • ½ tlk Pirkka-guacamoledippiä
  • 150 g ranskankermaa

Koristeeksi:

  • 1 keltainen paprika
  • n. 200 g kirsikkatomaatteja
  • pala tuorekurkkua
  • 10 mustaa oliivia
  • ½ pieni sipuli
  • jääsalaattia ta persiljaa
  • Pirkka-juustomaissilastuja

1. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä. mausta ne suolalla ja pippurilla. Hienonna lihat leikkuulaudalla. Sekoita joukkoon salsakastike ja juustodippi.

2. Kuutioi punainen paprika. Leikkaa leipäviipaleista reunat ohuelti pois. Suojaa tarjoiluvati voi- tai leivinpaperisuikaleilla. Ladi vadille 9leipäviipaletta: 3rinnakkain ja 3peräkkäin.

3. Lisää toinen leipäkerros ja kostuta. levitä päälle guacamoledippiä ja ripottele pnnalle paprikakuutiot. Lisää kolmas leipäkerros. Kostuta ja täytä lopulla broileritäytteellä.

4. Lado vielä neljäs leipäkerros ja kostuta pinta. Suojaa kakku tuorekelmulla ja foliolla. Pane päälle kevyt paino esim. leikkuulauta. Nosta kakku kylmään ja anna kostua yön yli.

5. Sekoita guacamoledippiä ja ranskankermaa. Levitä kuorrutus kakun reunoille ja pinnalle. Koristele pinta kuutoidulla parikalla, lohkotuilla kirsikkatomaateilla, suikaloiduilla kurkuilla, oliveeilla, sipulirenkailla ja jääsalaatilla. Poista voipaperisuikaleet ja koristele reunat maissilastuilla.