Aineet:

  • 5 valmista lehtitaikinalevyä
  • 2 broilerinfileetä
  • 2 rkl öljyä
  • 1/4 tl chilijauhetta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ hienonnettu sipuli
  • 2 tl hienonnettua korianteria
  • 1 tl tulista chilikastiketta
  • suolaa
  • 1 kananmuna voiteluun

Ota taikinalevyt sulamaan. Perkaa broilerin liha nahattomaksi ja leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy pannussa ja ripauta chilimaustetta joukkoon. Hauduta sipuli ja valkosipuli mausteöljyssä pehmeäksi ja lisää kanakuutiot ja korianteri. Kääntele niitä ahkerasti pannussa ja jätä hautumaan 5 minuutiksi kannen alle. Mausta seos suolalla ja chilillä. Jätä se jäähtymään. Kauli taikinalevyt puolta ohuemmiksi, noin 25 cm pitkiksi. Ota niistä pyöreällä muotilla kakkuja, joiden halkaisija on 8 cm Jaa täyte nokareiksi niiden keskelle, sivele reunat valkuaisella ja taita taikina kaksinkerroin puolikuiksi. Paista uunin keskiosassa 250 asteen lämmössä noin 10 minuuttia.

Vinkki: Pinnan saat rapekasi voitelemalla sen munalla ja ripottamalla korppujauhetta, seesaminsiemeniä tai juustoraastetta päälle ennen paistamista.