Aineet:

  • 1 pkt (500g) grillimakkaraa
  • 2 porkkanaa
  • 1 punainen paprika
  • ½ pss sipulikuutioita
  • 1-2 rkl öljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3/4-1 dl Diva Thai sweet chili -kastiketta
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 ps munanuudeleita

Viipaloi makkarat. Kuori ja suikaloi porkkanat. Suikaloi myös huuhdottu paprika. Ruskista makkaraviipaleet vokkipannussa ja siirrä ne kulhoon. Kuullota sipulikuutioita ja porkkanasuikaleita noin 3 minuuttia öljyssä. Lisää joukkoon paprikasuikaleet ja jatka kuullottamista vielä 3 minuuttia. Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna ne. Mausta kasvikset valkosipulilla ja chilikastikkeella. Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna. Tarkista, että kasvikset ovat kypsiä ennen kuin lisäät makkaraviipaleet. Keitä munanuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Valuta ne ja sekoita kasvis-makkaraseoksen joukkoon.