Pohja:

  • 4 kananmunaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 dl perunajauhoja
  • 0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta

Kostutus:

  • Vaniljasokeri
  • maitoa

Täyte:

  • 5 liivatelehtä
  • ½ dl sokeria
  • 2,5 dl vispi kermaa
  • 130 g Pandan vakosuklaata
  • 200 g vaniljatuorejuustoa
  • 250 g rahkaa
  • 250 g tuoreita mansikoita
  • ½ dl mansikka tomusokeri
  • ½ tl  DR Oetkerin vanilja-aromia

Päällä:

  • 2 dl vispi kermaa
  • vaniljasokeria
  • sokeria
  • tuoreita mansikoita
  • ½ dl vettä

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa levy toiselle leivinpaperille. Leikkaa jäähtyneestä levystä halkaisijaltaan 24cm pyöreä pala leivinpaperilla vuoratulle irtopohjavuokaan pohjalle. Kostuta pohja vaniljasokeri-maidolla.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen määrään kylmää vettä noin 5- 10 minuutiksi. Vatkaa kerma, lisää joukkoon vaniljatuorejuusto, rahka, mansikkatomusokeri, sokeri, vanilja-aromi ja mikrossa tai vesihauteessa sulatettu suklaa. Kuumenna vesi kiehuvasi, liuota vedestä puristetut liivatteet siihen, anna jäähtyä hetki. Lisää jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Pilko joukkoon tuoreita mansikoita, sekoita tasaiseksi. Kaada seos kostutetun pohjan päälle, anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Koristele: Nosta keskelle tuoreita mansikoita, ja laita valkosuklaalastuja.