Pohja:
- 2,5 dl vettä
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- ½ dl tummaa soijarouhetta
- n. 4,5 dl vehnäjauhoja
- n. ½ dl leivinjauhetta (hiivan sijasta)
Täyte:
- n. 100 g Santa Maria Tropical salsaa
- 150 g kinkkurouhetta
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 6 kirsikkatomaattia
- oreganoa
- n. 100 g juustoraastetta
Laita kulhoon vesi, öljy, suola ja soijarouhe, anna turvota muutama minuutti. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja leivinjauhe, sekoita tasaiseksi. Pyörittele taikinasta pötkö ja jaa se 12-14 osaan. Pyöritä palloiksi ja painele ne käsin littaniksi ympäröiksi, nosta leivinpaperilla vuoratulle pellille. Levitä täytteet. Paista 255 asteessa, noin 15 minuuttia.
Kommentit