Pohja:

  • 2,5 dl vettä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa
  • ½ dl tummaa soijarouhetta
  • n. 4,5 dl vehnäjauhoja
  • n. ½ dl leivinjauhetta (hiivan sijasta)

Täyte:

  • n. 100 g Santa Maria Tropical salsaa
  • 150 g kinkkurouhetta
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 6 kirsikkatomaattia
  • oreganoa
  • n. 100 g juustoraastetta

Laita kulhoon vesi, öljy, suola ja soijarouhe, anna turvota muutama minuutti. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja leivinjauhe, sekoita tasaiseksi. Pyörittele taikinasta pötkö ja jaa se 12-14 osaan. Pyöritä palloiksi ja painele ne käsin littaniksi ympäröiksi, nosta leivinpaperilla vuoratulle pellille. Levitä täytteet. Paista 255 asteessa, noin 15 minuuttia.