Ainekset:

  • 200 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 0,5 dl maitoa
  • 100 g minttu-krokanttia hienonnettuna

Kuorrutus:

  • 100 g minttu-krokantti suklaata
  • tilkka kermaa

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet ( myös suklaa) taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Älä vatkaa taikinaa enään vaan sekoittele varovasti. Paista voidellussa ja korppujauhotetussa rengasvuoassa, 175 asteessa, noin 45-60 minuuttia uunista riippuen. Anna jäähtyä hetki vuoassa ja kumoa. Sulata kuorrutus suklaa varovasti kerman kanssa kattilassa, sekoita, kunnes tasaista. Kaada kuorrutus jäähtyneen kakun päälle.