Aineet:

  • 250 g-300 g spagettia
  • vettä
  • suolaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • ½ l sieniä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • (1 sipuli)
  • 3 rkl valkoviiniä
  • ½-1 dl persiljasilppua
  • suolaa
  • maustepippuria

Paista viipaloitua valkosipulinkynttä hetki öljyssä (2rkl) ja ota se sitten pois. Pilko sienet ja lisää ne öljyiseen pannuun. Paista sieniä niin kauan, että neste haihtuu niistä. Lisää nyt loput öljystä ja halutessasi sipulisilppu. Ruskista molempia muutama minuutti. Kaada joukkoon hienon maun antava vinitilkkanen sekä persiljasilppu. Keitä viini lähes kokonaan kokoon. Mausta suolalla ja jauha joukkoon mustapippuria. Tarjotessasi lisää keitetty spagetti sienten joukkoon paistinpannulle ja sekoittele öljyiset sienet spagettiin.