Pohja:

  • 300 g tummia täytekeksejä muruina
  • 100 g margariinia sulatettuna

Täyte:

  • 2,5 dl vispi kermaa
  • 250 g maitorahkaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 1 levy Pandan valkosuklaata
  • 1 dl sokeria
  • 4 liivatetta
  • 1,5 isoa daimia muruina

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää sitruunanmehu ja daim-murut. Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli.

 

Tätä kakkua riittää varmasti isommallekkin sakille, on meinaan niin makeaa että yksi pieni pala riittää mainiosti! Todella herkullista, nam. :)